Drage stranke

POSEBNO OBVESTILO!

Nakupujte darila brezskrbno! Vsa oblačila kupljena v decembru lahko menjate/vrnete do 31. januarja 2020!

Ker se zavedamo, da spletno nakupovanje lahko pri ljudeh sproži dvome o zadovoljstvu, omogočamo tako BREZPLAČNO menjavo izdelka, ki vam ne ustreza po velikosti, barvi itd., kot tudi vračilo kupnine artikla BREZ VPRAŠANJ.

Menjava

V primeru, da vam artikel ni všeč, ga lahko vrnete ali zamenjate v roku 14 dni. Prosimo vas, da artikel vrnete v stanju, kot ste ga prejeli (nenošen, neopran), z vsemi dodatki, ki so bili del artikla in v originalni embalaži.

Kako poteka brezplačna menjava? Za menjavo poskrbimo mi, kar na vašem domu. Nikamor vam ni potrebno hoditi 🙂

– Sporočite nam na naš email info@sfashion.si ali tel. št. 070 622 657 (Pon – Pet, 8h – 17h) in organizirali bomo menjavo – običajno to naredimo že v dveh dneh. – Blago dobro zapakirajte, da se ne bi poškodovalo ali padlo iz paketa. – Na dan menjave boste kurirju le predali star paket, on pa vam bo predal novega.Menjava poteka torej izjemno hitro in enostavno in povsem BREZPLAČNO!

Želite menjati artikel pa vaše številke ni na zalogi?
Pišite na naš mail ali nas pokličite. Preverili bomo, če je možno želeno številko dobiti pri dobavitelju. Za vas se z veseljem potrudimo.

Vračilo kupnine

Pri vračilu kupnine nikoli ne kompliciramo, zato se lahko brez strahu odločite tudi za vrnitev artikla, mi pa vam 100% kupnino artikla brez vprašanj vrnemo v dveh dneh. V kolikor želite artikel vrniti, nas o tem obvestite po mailu in nam pošljite nepoškodovan artikel z vsemi etiketami nazaj na naš naslov:
Spletna tiskarna d.o.o.
Zgornje Pirniče 2f
1215 Medvode

V mail zapišite vaše podatke in številko TRR računa – v kolikor ste plačali preko predračuna ali po povzetju. Običajno kupnino nakažemo isti dan, ko prejmemo izdelek ali pa takoj naslednji dan. Če ste nakup opravili z načinom plačila Paypal, vam povrnitev kupnine naredimo na Paypal.

Za dodatna vprašanja smo vedno na voljo na:
Mail: info@sfashion.si – vse ure in dni v tednu (smo zelo hitri in odzivni)
Tel: 070 622 657 Pon – Pet (8h – 17h)
Facebook sporočilo: kliknite na modro facbook ikono v spodnjem desnem kotu vašega enkrana in nam napišite sporočilo
Facebook stran: https://www.facebook.com/sfashion.si/