Dostava

POSEBNO OBVESTILO!

Nakupujte darila brezskrbno! Vsa oblačila kupljena v decembru lahko menjate/vrnete do 31. januarja 2020!

Koliko me stane poštnina?

Cena dostave je 3,99 EUR. V primeru da nakup presega 90 EUR je poštnina brezplačna.

V kolikor želite, da vam paket dostavimo na BS Petrol, vam sporočamo, da vam Paketne Trgovine BS PETROL od 1.4.2019 dodatno zaračunajo storitev vročanja paketa v vrednosti 0,45€ na paket in storitev obdelave odkupnine 1,05€ na paket.

Kdaj bo paket pri meni?

Če je artikel na zalogi paket dostavimo v roku 1-2 delovnih dni. Vsa naročila oddana do 13.00 ure odpošljemo še isti dan. Če artikla ni na zalogi, vas o tem obvestimo po telefonu ali e-pošti in je rok dobave 3-10 dni. V tem primeru vas tudi ažurno obveščamo, kaj se z vašim naročilom dogaja in kdaj ga lahko pričakujete.

Kdo mi bo dostavil paket?

Za dostavo skrbi GLS dostavna služba.

Ste v dvomih o nakupu?

V kolikor ste v dvomih glede nakupa (velikost, material, barva, nezaupanje v spletni nakup …), vas vabimo, da nas pokličete na naš telefon: 070 622 657 Pon – Pet (9h-17h). V času ko nimamo uradnih ur, nam lahko napišete tudi sporočilo in vas bomo poklicali nazaj.Lahko nam tudi pišete na info@sfashion.si ali nas kontaktirate preko Facebook sporočila – kliknite na modro facebook ikono v spodnjem desnem kotu vašega enkrana in nam napišite sporočilo.

Naše sporočilo strankam: Zaupajte nam vaše dvome ali skrbi glede nakupa in vse bomo dali od sebe, da jih odpravimo.