Kdo smo?

Ni nas veliko, ampak delamo s srcem. Smo super tim z odličnim okusom za stil in modo na moškem področju. Imate vprašanje, kako se obleči? Mi imamo odgovor 🙂

Kaj je naš cilj?

Zadovoljne stranke! Ker se zavedamo, da so oblačila zelo pomemben del v naših življenjih, iščemo kvalitetne izdelke EU dobaviteljev in seveda aktualna in moderna oblačila. Dnevno zbiramo informacije in vaša mnenja o izdelkih, da lahko našo ponudbo še izboljšamo. Vaše mnenje je za nas najpomembnejše!

Naša želja

Želimo si vzpostaviti zaupanje s strankami pri spletnem nakupovanju. Ker se zavedamo, da se vam pri spletnem nakupovanju včasih lahko pojavljajo dvomi o pravilni velikosti izdelka ali se sprašujete: “Kaj če mi ne bo všeč?”. Brez skrbi, vse izdelke lahko BREZPLAČNO menjate (menjavo organiziramo mi, nikamor vam ni potrebno hoditi) ali pa vam vrnemo vračilo kupnine artikla BREZ VPRAŠANJ.

Naše prioritete

Vsa naša moč gre v: – iskanje kvalitetnih oblačil EU dobaviteljev, – zagotavljanje čim hitrejše obravnave naročila, – ažurno obveščanje strank o dostavi naročila, – prijazno komunikacijo s strankami ter – hitro in učinkovito podporo pri reševanju težav z naročili.

Želimo si, da bi nam stranke zaupale, zato se na vsako vprašanje ali težavo odzovemo hitro in tudi menjave ter vračila uredimo v dveh dneh.

Kje nas najdete

  • Na mailu info@sfashion.si smo dosegljivi 24h/dan, vse dni v tednu. Smo izjemno odzivni in običajno odpišemo že v roku ene ure. No, ponoči tudi kdaj spimo 🙂
  • preko telefona: 031 644 768 Pon-Pet (8h-17h) (lahko nam napišete tudi SMS v času, ko nimamo uradnih ur in vas bomo poklicali nazaj)
  • naša Facebook stran: klik na https://www.facebook.com/sfashion.si/
  • preko Facebook sporočila – kliknite na modro facebook ikono v spodnjem desnem kotu vašega enkrana in nam napišite sporočilo

Osnovni podatki podjetja

Spletno trgovino SFashion upravlja podjetje Spletarium d.o.o. s sedežem na Zgornje Pirniče 2f, 1215 Medvode.

ID za DDV: SI32291493
Matična številka: 3913481000

IBAN: SI56 1010 0005 1644 541 (Banka Intesa Sanpaolo d.d.)

Datum vpisa v sodni register: 18.2.2011
Številka: 2011/6439

Telefon: 031 644 768 Pon – Pet (8h – 17h)
Elektronska pošta: info@sfashion.si