Denis Porčič – Chorchyp

Denisa pri SFashion poznamo še iz časov, ko je ustvarjal v skupni Kocka in smo skupaj z njim in ostalimi fanti repali na komad Hip Hop. To so bili super časi, za nas še časi brezskrbnosti in zabave 🙂 Medtem ko smo mi žurali in iskali smisel življenja, je Denis fokusirano ustvarjal naprej. Danes je dejaven na več področjih. Aktivno ustvarja v glasbi, je profesionalni borec, učitelj, trener in še bi lahko naštevali. Da je v življenu treba za uspeh pošteno brcati, nam Denis kaže na vsakem koraku. Danes je profesionalni borec v največji evropski borilni organizaciji FFC ter številnih organizacijah, hkrati pa je tudi lastnik Kluba borilnih veščin Samurai, kjer se učijo otroci ter odrasli in deluje po celi Sloveniji.

 

Zakaj nam je v veselje sodelovati z Denisom?

Predvsem zaradi njegove pozitivne duše in moči, ki vedno potiska naprej. Komunikacija z Denisom je neverjetno enostavna in polna pozitivnosti. Da je izredno srčen človek in rad pomaga drugim ljudem in ljudem v stiski, pričajo njegovi številni dobrodelni nastopi, dogodki in dejanja. Poznan pa je tudi, kot zaščitnik živali in je povezan z organizacijami kot so Animal Angels in Ustavimo pasje borbe, ter drugimi. V čast nam je, da lahko sodelujemo človekom, ki je samuraj po duši in v življenju.

———————————————————————————————————————

SFashion in Chorchyp

Denisa lahko v naših oblačili srečate kar na ulici, v SFashion stilu pa ste ga lahko ujeli tudi pri nekaterih njegovih projektih.

—– Suknjič Alberto in srajca White King —–

V eni naših najbolj prodajanih kombinacij suknjiča Alberto in srajce White King je užival na teambuildingu v Rimskih termah.

  

Brez dvoma mu tako suknjič kot srajca pristajata v nulo 🙂

—– Jopa Hugo Black in jeans hlače Mark —–

V sodelovanju s Kevinom Koradinom sta v mesecu maju izdala komad, ki je mešanica stilov in govori o človeku, ujetem v vajetih modernega sistema.

Komad si lahko zavrtite s klikom na na spodnjo slikco ali link: Kevin Koradin feat. Chorchyp – En dan

Na naslovnici ga lahko vidite v naši odlični jopi Hugo Black in v svetlejši različici naših jeans hlač Mark.

Zelo ponosni smo tudi na sodelovanje z Denisom v video spotu z Oto Pestnerjem, kjer smo kot eden glavnih sponzorjev poskrbeli za oblačila.
Komad si lahko zavrtite s klikom na na spodnjo slikco ali link: Chorchyp feat. Oto Pestner: Moj kr’j


 
 

Denis Porčič – Chorchyp o SFashion

Naročanje in sodelovanje z SFashion je kot dogovarjanje z best frendom za kavo.. hitro, sproščujoče in enostavno 🙂 V bistvu sploh ne morem vrjet, da se da z nekom zment tko hitr in čist vse 🙂
Izdelki so kvalitetni in smooth.. Če dobro premislim, so pri SFashion kar malo spremenil moj stil oblačenja.. trenerka mi je bla zmeri zakon in tud zmeri mi bo, ampak ko sm videl in probal bolj elegantne zadeve, ki jih imajo, so mi pa kr prirasle k srcu 🙂 Pri snemanju mojega novega videospota z Oto Pestnerjem so bili edini s katerimi ni bilo zapletov, kar je danes standard 🙂 Morm rečt, da SFashion ni samo spletna trgovina, ampak najbolši partner, ki vedno poskrbi za zadovoljstvo in dobro voljo 😉